torsdag 25 maj 2023

allt som inte smakar

Jag har tappat räkningen över alla frukostalternativ jag köpt hem för testning de senaste åren. Eller rättare sagt alla frukostalternativ som köpts hem och ratats. 


Det är så svårt med barnet som inte äter frukt förutom äpple nån enstaka gång, som inte äter grönt förutom gurka, som inte äter yoghurt förutom citronyoghurt som får va max 2 dgr gammal annars blir den för blaskig. Som endast äter 2 sorters bröd men desto fler varianter av tomma kalorier så som riskakor, digestive och salta kex. Som inte äter nyponsoppan men gärna vill ha tillbehören i form av grädde och mandelkubbar. Som endast äter kokt ägg om det är perfekt löskokt. Som ibland tvingar i sig en fjärdedels smoothie av vaniljyoughurt, banan och jordgubbar och har ratat alla andra smoothies som presenterats i det här huset sedan 2014. Och som dessutom har diabetes. 


Till hennes försvar ska sägas att hon ändå varvar prickigkorv, ost och leverpastej som pålägg även om hon helst hade ätit duo-kräm varje dag, att hon kan äta cornflakes om de inte legat för länge i mjölken samt att hon faktiskt också äter mannagrynsgröt. Ingen annan gröt såklart bevara mig väl men ändå. 


Idag testade vi Propud vaniljpudding. De var inte heller goda. 

Inga kommentarer: