torsdag 27 juni 2013

att betala tv-licens

Det finns en sak jag verkligen har svårt att förstå när det kommer till gaphalsarna som inte vill betala tv-avgift för sin dator.

Man kan förvisso tycka att individualisterna av vår tid borde se något positivt i att i en demokrati värna en statlig, någorlunda objektiv kvalitetstelevision som i någon mån prioriterar att bevaka även saker där inte majoritetens allmänintresse får styra. Exempelvis situationen i Syrien. Men är man uppvuxen i ett relativt välbärgat land och har blivit van vid att allt i livet går att välja/välja bort så kan man väl ha viss förståelse för detta brutala övergrepp. Betala för något man kanske aldrig kommer titta på. Inte konstigt att man börjar undra om man bor i en gammal kommuniststat styrd av djävulen själv.

Nej det jag har riktigt svårt att förstå är hur man frivilligt kan vilja erkänna att man är en människa som väljer att enbart se program av typen "Efterlyst", "CSI", morgonradio med Martin Björck och hockeymatcher med 35 reklamavbrott och vara ganska nöjd med det.

HUVA!!

Mvh
Kommunistkultursnobben

Inga kommentarer: